VIND DE BESTE KOPER VOOR UW GVO’S

Europa’s eerste online platform voor het kopen en verkopen van GVO’s

kopen vind koper3
kopen vind koper1
kopen vind koper2
kopen vind koper3

Waarom verkopen op GVO auctions?

kopen ovg auctions

Over ons

GVO auctions

Wij zijn hét eerste online platform in Europa waarbij kopers en verkopers van GVO’s bij elkaar worden gebracht.

GVO auctions is hét platform waar kopers en verkopers van GVO’s direct met elkaar kunnen handelen. De handel van de GVO’s verloopt middels een veiling. Het platform waarborgt zowel de veiligheid van de koper als de verkoper doordat een team van specialisten de GVO’s voor u selecteert en controleert. GVO auctions heeft alle expertise in huis omtrent vergroening van de energiebehoefte. Onze expertise berust op 10 jaar ervaring in de energietransitie voor de grootzakelijke markt.

Inspiratie

Eén GVO wordt gemiddeld drie keer verhandeld. Dit betekent dat er meerdere partijen commissie innen. Doordat u middels GVO auctions direct handelt met uw koper of verkoper bieden wij zowel dé scherpste prijs als een scherpe commissie. GVO auctions rekent gemiddeld de helft van de commissie die u elders afstaat.

Hoe kan dit?

Door ons geautomatiseerde systeem zorgen wij ervoor dat de kosten laag blijven en hoge commissies niet nodig zijn. Ook ondersteunt ons geautomatiseerd systeem zowel de koper als verkoper binnen dit traject. Een groot deel van de commissie wordt herinvesteerd in het platform. Deze investering in marketing en optimalisatie zorgt ervoor dat wij zoveel mogelijk GVO’s kunnen verhandelen tegen dé scherpste prijs.

Inloggen

Hét handelsplatform voor het kopen en verkopen van GVO’s.